NAREX Premium favésők

Tisztelt Partnereink, Kedves Vásárlóink!

Az eddig csupán különböző márkanevek (FLEXCO, SKORPIO, stb.) mögött álló gyártó mostantól a nemzetközi piacon egységesen SwatyComet márkanéven vezeti be csiszoló-, vágó- és tisztítókorongjait.

A gyártó ezzel kapcsolatos döntése egy hosszú és átgondolt előkészületi munka eredménye, mely nem csupán az új márkanévre és a dizájnra korlátozódik, hanem és elsősorban az új márkanévben egységesülő termékek innovációját jelenti az elmúlt hónapokban kiteljesedő háttértechnológiai fejlesztéseknek köszönhetően.

Ez összefoglalva egy egységes, egymásra épülő és folyamatosan bővülő, specifikált termékstruktúrát jelent, továbbá új alapanyagok felhasználását a Professional és Extra kategóriákban, valamint a legmodernebb gyártástechnológia bevezetését a Special osztály termékeinél.

A Special osztály esetében a fejlesztés olyan minőségi ugrást jelent, amely akár megháromszorozza a termék élettartamát a korábbi Standard (SKORPIO Metal vagy Inox) korongokhoz képest, de a két másik kategóriában (Professional és Extra) is jelentős minőségjavulást fogunk tapasztalni.

NAREX Premium favésők

A változásokkal kapcsolatos információkat az Önök számára egy brossúrában foglaltuk össze, mely az alábbiakban PDF formátumban letölthető vagy akár meg is tekinthető weboldalunkon a következő linkre kattintva.

SwatyComet tájékoztató anyag megtekintése

SwatyComet tájékoztató anyag letöltése (PDF)

Külön kiemelnénk, hogy a termékek minősége összességében rendkívül látványosan emelkedik, de a hozzájuk tartozó árak megmaradnak, azokat nem változtatjuk.

Az új termékek bevezetése 2016. májusától folyamatosan történik majd meg a ZOMKO Kereskedelmi Kft.-nél.

Amennyiben kérdése merülne fel, úgy kérjük, hívja Vevőszolgálatunkat, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak megkeresésére vagy vegye fel a kapcsolatot területi képviselőinkkel.