Minőségbiztosítás

 

ISO 9001 konformitás

Társaságunk a minőségi termékek forgalmazása mellett kiemelten fontosnak tartja a kereskedelmi tevékenység színvonalának folyamatos emelését. Ennek érdekében 2001-től bevezettük minőségirányítási rendszerünket.

Az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer fenntartása céljából valamint a folyamatos magas színvonal biztosítása érdekében rengeteg munkát fektettünk a pontosabb és nyomon követhetőbb munkavégzésbe.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a már 2001-ben bevezetett minőségirányítási rendszerünk újabb ellenőrzésen esett át, melyet 2024. január 19-én újra tanúsíttattunk, immár az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményei szerint.

Célunk és feladatunk az, hogy e rendszer tökéletes alkalmazásával ügyfeleink egy még megbízhatóbb üzleti partnert tudhassanak maguk mellett.

Bisnode AAA (tripla A) Gold tanúsítvány

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a ZOMKO Kereskedelmi Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. A ZOMKO Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.

Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.