WIHA SpeedE

CSAVAROZZ GYORSAN - SZERELJ ÉRZÉSSEL.

Aki a nap nagy részét csavarbehajtással tölti, az pontosan tudja, mennyire időigényes, és hosszú távon milyen mértékben terheli ez a csuklót. A Wiha világszerte első speedE® e-csavarhúzójával ezek a problémák egyszer és mindenkorra a múlté lesznek! A speedE® segítségével 2-szer olyan gyors a csavarozás, mint egy hagyományos csavarhúzóval, és az anyagvédő funkciónak köszönhetően mégis teljes mértékben kontrollálható a meghúzási erő. 0,4 Nm elérésekor az anyag védelme érdekében az elektromos rásegítés automatikusan kikapcsol, majd a csavar végső meghúzása finoman, kézzel elvégezhető maximálisan 8,0 Nm-es forgatónyomatékig.

Az elektromos racsni funkciónak és a díjnyertes SoftFinish markolatformának köszönhetően a speedE® érezhetően csökkenti az izmok, ínak és a csukló terhelését. Ennek okán ajánlják az AGR által minősített orvosok és fizioterapeuták. A beépített LED lámpa pontosan azt a csavart és a munkadarabot világítja meg, amelyen munkát végez. A kicsi, kompakt formájának köszönhetően az e-csavarhúzó hatékonyabbá teszi a mindennapi munkát. Jobb/bal forgásirány biztosított, mely a markolaton elhelyezett gyűrűs kapcsoló segítségével könnyen, hüvelykujjal és mutatóujjal állítható.

WIHA SpeedE

A tartozékként szállított 1.500 mAh-es Li-Ion 18 500-as típusú szabványos akkunak köszönhetően legalább 500 csavarozás hajtható végre. A speedE® csavarhúzóra, akkura és töltőre 2 év garancia biztosított. A speedE® Industrial bittartóval és Wiha standard bitekkel kombinálva ezenkívül számos különböző csavarprofilhoz használható.

A WIHA SpeedE e-csavarhúzókészleteket keresse webáruházunk kínálatában.