Martin Pott még 1987-ben alapította meg a Martin Pott Sägen (MPS) céget. Célkitűzése egyszerű volt, kiváló minőségű, de rendkívül gazdaságos fűrészlap-termékek gyártása. Manapság a hárombetűs rövidítés egy olyan társaságot takar, amelyet az innovatív gondolkodás és termelés határoz meg. Ennek köszönhetően Európa vezető fűrésztechnikai gyártói közé tartozik, miközben a teljes világpiacra exportál és egyben a legnevesebb fa- és fémipari elektromos kéziszerszám gyártók termékspecifikus beszállítója is.

A siker egyik kulcsa az, hogy csak arra koncentrálnak, amiben a legjobbak, vagyis a tökéletes fűrészeléshez innovatív termékeket gyártanak. Fűrészlapjaikat kiváló minőségű ötvözött acélból és Bi-Metal anyagokból készítik.

Természetesen valamennyi anyag és gyártási módszer megfelel a legigényesebb követelményeknek. Az első osztályú acélfajták Németországból, Ausztriából és Svédországból származnak, melyeket tökéletesen formálnak a Wasserliesch-i üzemükben szabadalmaztatott lézer technológiával.

A ZOMKO Kereskedelmi Kft-nél büszkék vagyunk arra, hogy cégünk 2020. júniusától immár új otthont adó és egyben kizárólagos képviseletként üdvözölheti az MPS-t a magyar szerszámkereskedelmi piacon. Bízunk benne, hogy ezen együttműködés eredményeként nagykereskedelmi ügyfeleink megelégedésére egy rendkívül széles kínálatot tudunk biztosítani szúró- és szablyafűrészlapokból, multiszerszám tartozékokból.

Webáruházunk kínálatában az új MPS fűrészlapokat a lehető legtöbb termékinformációval láttuk el, nagy hangsúlyt fektettünk a megfelelő műszaki tartalomra és a felhasználás jellegére egyaránt. Számos termék esetében bemutató videó is elérhető, mely megkönnyíti és segíti a választást.