Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a ZOMKO Kereskedelmi Kft. a mai naptól korszerűsíti internetes webáruházának rendszerét és bevezeti az online bankkártyás fizetési lehetőséget. Partnerünkkel, a Global Payments céggel kötött együttműködés még színvonalasabb kiszolgálást, egyben rendkívül egyszerű és biztonságos, érintésmentes fizetés lebonyolítását teszi elérhetővé ügyfeleink számára.

Célunk, hogy a továbbiakban is garantáljuk az Ön számára, hogy a ZOMKO Kereskedelmi Kft. megbízható partnerként, erős és stabil lábakon állva, megfelelő és minőségi árukészlettel a háta mögött a későbbiekben is fennakadások nélkül tudja teljesíteni az Ön megrendeléseit.


Milyen típusú kártyákkal lehet online fizetést kezdeményezni a ZOMKO.hu webáruházában?

A piac két nagy bankkártya kibocsátójának kártyáit fogadjuk el, melyek a MasterCard és a VISA. A MasterCard esetén pedig a Maestro, a VISA esetén pedig a VISA Electron kártyákkal van lehetőség még a megrendelést online kifizetni. A MasterCard esetében a MasterCard Secure Code, míg a VISA esetében a Verified by VISA biztosítja a biztonságos adatkapcsolatot.

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes azt elfogadni.


Melyek az Online bankkártyás fizetés tranzakciós lépései?

1. A Kosár oldalon található fizetési módok közül, kérjük, válassza az "Online bankkártyás fizetés" menüpontot.

2. A Kosár oldalon található "Megrendelés véglegesítése" gombra kattintva Ön átkerül a Global Payment fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindíthatja a fizetési tranzakciót. Fontos megjegyeznünk, hogy ilyen formán a ZOMKO Kereskedelmi Kft. semmilyen körülmények között nem szerez tudomást a bankkártya adatokról!

3. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.

4. A kifizetés után a tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.

5. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a ZOMKO.hu oldalára.