2019. május 14-17. között került megrendezésre a MACH-TECH és IPAR NAPJAI szakkiállítás-együttes a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, mely kétévente vonultatja fel a különböző ipari ágazatok szereplőit, a szakmai újdonságokat, a költséghatékony ipari megoldásokat és az Ipar 4.0 legújabb „hódításait”. Amilyen mértékben nőtt a magyar ipar teljesítménye az elmúlt öt évben, úgy bővült a régió legnagyobb ipari seregszemléje is. Idén négy pavilonban 20 ország 562 kiállítója vett részt és az eseményre több, mint 18 ezren voltak kíváncsiak.

A ZOMKO Kereskedelmi Kft. idén első alkalommal vett részt az eseményen. A szakkiállítás előkészületeinél törekedtünk a beszállítói partnerink közül az esemény témájához leginkább illeszkedőket kiválasztani, így esett a választásunk a WEILER, a FLOTT és a WIHA márkák kiemelt bemutatására. Mind a három cég személyesen is képviseltette magát a látogatók teljeskörű informálása és munkánk segítése érdekében. Ezúttal köszönjük az ő munkájukat is.

A WEILER esetén az Ultracut és a forradalmian új X-Lock technológia bemutatására helyeztük a hangsúlyt. Egy teljesen egyedi, üvegből készült bemutató paravánnal készültünk, melyben a kiállítás teljes időtartama alatt folyt a munka. Az üvegfelületeknek köszönhetően a látogatok igen közelről megtapasztalhatták az X-Lock-os megoldás által kínált gyors eszközcserét, és a SwatyComet korongokkal történő munka előnyeit, mely gyors vágást, sima felületek hatékony csiszolását és látványosan hosszú élettartamot kínálnak.

Látogatóinknak lehetősége volt fentiek mellett megtekinteni és saját kezükkel is kipróbálni több FLOTT márkájú fúrógépet, illetve kettősköszörűt és szalagcsiszolót. A legsikeresebb funkciók a folyatófúrás és a TB 13 PLUS típusú készüléken kipróbálható menetfúrás volt. A készülékek gyors, egyszerű kezelőfelülete és magabiztos működése sok látogató figyelmét felkeltette és csalt standunkhoz. Azok a látogatók, akik korábban még nem ismerték a FLOTT márkát, így személyesen is megtapasztalhatták az 1854 óta működő német cég által kínált professzionális minőséget.

A MACH-TECH szakkiállítás hagyományaihoz híven 2019-ben is több nagydíj került kiosztásra, melyet a szakmai zsűri által legjobb és legkiemelkedőbb innovációt nyújtó termékek kaptak meg. Ezzel a termék nagydíjjal jutalmazták a WIHA által gyártott innovatív és világelső elektromos csavarhúzót, a SpeedE-t is, amely a standunkon is elérhető és kipróbálható volt. A terméket többek között a díjnak is köszönhetően hatalmas érdeklődés övezte, rendkívül sok villanyszerelő szerette volna kézben tartani és személyesen megtapasztalni a SpeedE által nyújtott előnyöket. Biztosak vagyunk benne, hogy sok villanyszerelő felírta a kívánság listájára, a WIHA Competence XXL 2 villanyszerelő szerszámkoffer mellé. A SpeedE elektromos csavarhúzón kívül a WIHA termékek nagy választékával készültünk, melyek szintén felkeltették az érdeklődök figyelmét.

Mindannyiunk nevében kijelenthetjük, hogy sok tapasztalattal és élménnyel gazdagodtunk. A kiállítás óriási volt, minden kereskedelmi partnerünknek és a közönségnek is ezúton köszönjük, hogy meglátogattak bennünket.