WIHA SpeedE

A Wiha Professional Center - WPC - program 2015-ös magyarországi bevezetése óta a Wiha és a ZOMKO közös erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy minden fél sikeresebbé váljon és hogy a Wiha felhasználók számára a lehető legjobb vásárlási élményt tudják nyújtani. A WPC pontok könnyen felismerhetőek a bolt előtti zászlókról és bannerekről, a széles Wiha kínálatról a boltban és ami a legfontosabb, a nagyon jól képzett értékesítőkről, akik körbevezetik Önt a Wiha választékán és pontosan azt az eszközt fogják ajánlani, amelyik a leghasznosabb az Ön számára! Jelenleg már 18 WPC pont található Magyarországon, mely tovább fog nőni, hogy teljes piaci lefedettséget biztosítson.

Minden második évben az összes Wiha Professional Center képviselői egy helyen találkoznak, hogy friss információkat szerezzenek a Wiha fejlesztéseiről, megfelelő képzéseket kapjanak a Wiha termékmenedzsereitől, hogy új termékeket teszteljenek és hogy minőségi időt töltsenek el közösen, szórakoztató tevékenységek keretein belül. Idén Gerd Heizmann (Wiha termékmenedzser) két dolgot helyezett előtérbe a nap folyamán; A speedE® és az új bit koncepció képzést. Biztosak vagyunk abban, hogy a résztvevők az ő tudását és tapasztalatát átvéve képesek lesznek azt továbbvinni az ügyfelekkel folytatott megbeszélések során.

WIHA SpeedE

Mivel a 2017-es és a 2018-as év nagyon produktív volt a Wiha számára, így igen érdekes új termékbemutatókat hallhattunk a Wiha nemzetközi értékesítési vezetőjétől Michal Moczyrnski-től. A WPC koncepció fejlesztéséről és további terveiről részletes bemutatót tartott Tomislav Vezmarovic (a Wiha terület értékesítési képviselője) és Urbancsik László (a ZOMKO Kft. kereskedelmi vezetője). 

Egy érdekes tényekkel teli napot követően eljött a szórakozás ideje, mint mindig, ha jó a társaság. Azok számára, akik kedvelik az adrenalinnal dúsított kihívásokat, megrendeztük a Nagy Wiha gokart futamot, ami vonzó díjakkal kecsegtette a győzteseket! Egy jó vacsora után elérkezett a szórakozás ideje, amit egy kétszeres világbajnok bűvész koronázott meg. Végül mindenki szerencsét próbált a ruletten, természetesen szintén vonzó nyeremények fényében!

WIHA SpeedE

Mi volt a nap legérdekesebb része? Néhányan azt mondják, hogy az új villanyszerelők számára kialakított XXL2 villanyszerelő szerszámkoffer, amely a villanyszerelők igényeihez és követelményeihez lett igazítva, hiszen a gyártó, a termékcsaládon belül óriási előrelépéseket tett a fejlesztésében szélesség, szerkezet és minőség tekintetében egyaránt. Biztonságának, funkcionalitásának és ergonomikus kialakításának köszönhetően a 115 darabos Wiha szerszámkoffer egy valódi, mindenre kiterjedő fegyver a mindennapi feladatok elvégzéséhez. Az új, tökéletesen kialakított készlet tartalmazza az új Wiha zseblámpát, a tiplilyuk- kiütő készletet és minden egyéb egyedi funkcióval rendelkező új terméket, ami része a megújított szerszámkoffernek.

Az új, csak a Wihánál létező Bit Koncepció olyan választékot nyújt, mellyel a bitek kiválasztása még soha nem volt könnyebb, gyorsabb, intuitívabb és ütvecsavarozóval is használható. A Wiha bitválasztékban mindössze három színkódot használnak, ezzel radikálisan leegyszerűsítve a kiválasztást. Minden Wiha bit tökéletesen alkalmas mind a normál csavarhúzókhoz, mind az ütvecsavarozókhoz.

WIHA SpeedE

Viszont a nap és a partnerek abszolút sztárja Magyarországon az első e-csavarhúzó volt a Wiha-tól, a speedE®! Az elektromos motor 0,4 Nm-ig biztosítja a csavarok rögzítését, mielőtt kikapcsolna, ezzel meggátolva az anyag sérülését. A csavarrögzltést ezután kézzel lehet elvégezni, mint egy hagyományos csavarhúzó esetében. Az innovatív elektromos racsnis funkció segltséget nyújt a felhasználók számára a rögzítés során. A világszerte egyedülálló 3-lépcsős speedE® folyamat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jelentősen gyorsabban és hatékonyabban, de jobban vezérelt, egészségesebb technikával végezzék el a munkát.

Milyen nagyszerű nap volt, és milyen példátlan együttműködés alakult ki a Wiha, a ZOMKO és a WPC Partnerek között! Már nagyon várjuk a következő projektfejlesztéseket és a következő magyarországi konferenciát.