Bisnode AAA

A Weiler Abrasives, a csiszolóanyagok vezető gyártója elindítja új, WCP (WEILER CONSUMABLE PRODUCTIVITY) programját annak érdekében, hogy az ipari végfelhasználók jobban tudják kezelni a csiszolóanyagok költségeit és növeljék a termelékenységet. A WCP program egyben teszteli és értékeli a csiszolóanyagokat, hogy összehasonlítsa a termék élettartamát, csökkentse a ciklusidőket és növelje a hatékonyságot.

„A WCP program valós értéket jelenthet a végfelhasználók számára, különösen, ha akadályokkal szembesülnek a működésükben, rövid csiszolóanyag-élettartammal rendelkeznek, és szeretnék javítani a teljesítményt” - mondja Ron McCarthy, a Weiler Abrasives csiszolóanyag szakértője. „Célunk, hogy segítsük és támogassuk a felhasználókat, költségmegtakarítást és a jobb termelékenységet eredményezve. Biztosak vagyunk abban, hogy ezt meg tudjuk tenni. Az egyik legutóbbi WCP résztvevőnk évente 62 000 dollárt takarított meg, így ügyfeleink jelentős értéket találnak ebben a programban.”

A program tanulmányokat és megfigyeléseket foglal magában a csiszolóanyag felhasználásának mennyiségével kapcsolatban, hogy mérhető és ellenőrizhető adatokat gyűjtsön, ami egy ismételhető megoldáshoz vezet. A Weiler Abrasives képviselői megvizsgálják és tesztelik, hogyan használják a csiszolóanyagokat a felhasználók.

Ismerje meg Ön is a magasabb szintű csiszolóanyag technológiát! Az akadályok leküzdésének megkezdéséhez ütemezzen be egy ingyenes helyszíni konzultációt. A WEILER ABRASIVES szakértői felmérik, hogy a csiszolóanyagaink milyen javulási potenciált jelenthetnek az Ön cégének működésében a hatékonysági problémák, a biztonsági kérdések és a munkaerőhiány kezelése során.

Keressen bennünket a https://metalynx.hu oldalon és kérjen időpontot még ma!