BERGER turbómaró tárcsaforma X

Az „X” forma tárcsa alakú marócsap jellemzői:
– Forma: Tárcsa alakú, X formájú vágóéllel rendelkezik, amely segíti a precíziós munkát szögletes vagy íves felületeken. Az X formájú él kialakítása lehetővé teszi a különböző irányú vágást és a komplex alakzatok kialakítását.
– Alkalmazás: Ideális szűk helyeken történő munkához, ahol fontos a pontos és egyenletes anyagleválasztás. Gyakran használják süllyesztések, profilok, illetve élek és felületek kialakításához.
– Fogazás: A tárcsa alakú marócsapok fogazása az alkalmazástól függően változhat, biztosítva a hatékony forgácsolást és a kívánt felületminőséget.

A normál fogazat (MY) általános felhasználásra készült, és széleskörűen alkalmazható különböző megmunkálási feladatokhoz. Ez a fogazattípus a közepes vágási sebesség és anyagleválasztás kombinációját biztosítja, ami ideálissá teszi különböző anyagok és felületek feldolgozásához. A normál fogazat (MY) jellemzője, hogy kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt, amely lehetővé teszi a hatékony munkavégzést, miközben minimálisra csökkenti a szerszám kopását és az anyagveszteséget. Az ilyen típusú fogazat különösen alkalmas olyan általános alkalmazásokhoz, ahol a stabil vágási teljesítmény és az egyenletes felületi minőség elérése a cél.

10 370 Ft

Megnevezés
Raktáron
Bruttó egységár
Bruttó ár:
Kosár
031401-0186
031401-0186
BERGER turbómaró tárcsaforma X 2505/S6 MY
Raktáron
Bruttó egységár 10 370 Ft
Bruttó ár:
10 370 Ft
Szerződött partnereinknek szóló ajánlataink megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon! Kérdés esetén vevőszolgálatunk munkatársai munkanapokon 8-16h között várják megtisztelő hívását a +36-1-431-0222-es telefonszámon.
Tulajdonságok
Bontható
Nem
Gyűjtő név
BERGER turbómaró tárcsaforma X
web_NK_mkedv
Mennyiségi kedvezmény: +4% (5db); +8% (10db)
Átmérő (mm)
25 mm
Felhasználás
Általános
Hosszúság (mm)
55 mm

Mások ezeket is megvásárolták

További ajánlott termékek