Az alábbi képre kattintva külön jelöléssel ellátva láthatja webáruházunkban azon termékeket, melyek az engedély hatálya alá tartoznak.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a Jövedéki termékekkel a nem jövedéki engedélyes kereskedelmi tevékenység az üzletek működéséről és a belkereskedelmi tevékenység folytatásának feltételeiről szóló 210/2009. (IX. 29.) Korm. rendelet alapján és az abban meghatározott ún. Működési engedély birtokában végezhető.

A jövedéki törvényben foglaltak alapján a ZOMKO Kereskedelmi Kft. köteles minden partnerétől nyilatkozatot bekérni, aki a fenti termékkörből vásárol, mely igazolja, hogy a partner folytat-e a megvásárolt kenőanyagokkal kis- illetve nagykereskedelmi tevékenységet.

Segítve és megkönnyítve munkáját és a gyorsabb adatfeldolgozást a ZOMKO Kereskedelmi Kft. létrehozott egy az adatok megadására szolgáló rendkívül egyszerű, gyorsan kitölthető elektronikus felületet is, melyet az alábbi linken keresztül érhet el. Az adatokat érdemes itt megadnia, de természetesen lehetősége van külön nyilatkozatot is kitölteni, melyet postai úton vagy területi képviselőinken keresztül is fogadunk.

Fentiek alapján amennyiben Ön, mint viszonteladó partnerünk kiskereskedelmi tovább értékesítési céllal vásárol tőlünk jövedéki engedélyköteles terméket, kérjük, feltétlenül adja meg a működési engedélyének számát, és töltse fel az engedély másolt/szkennelt változatát. Ha rendelkezik jövedéki engedéllyel, úgy kérjük, adja meg azt is, így a vásárolt árut akár nagykereskedelmi céllal is tovább értékesítheti.

Felhívnánk továbbá szíves figyelmét, hogy webáruházunkban vagy szakáruházainkban, amennyiben Ön jövedéki engedélyköteles terméket vásárol, úgy annak ellenértékét csak átutalással van lehetősége kiegyenlíteni, készpénzben való fizetésre a törvényi előírások alapján nincs mód.