Az alábbiakban és a letölthető dokumentumok révén röviden tájékoztatni kívánjuk a WEILER Abrasives vállalat fejlődéséről, valamint az átalakulás főbb részleteiről.

A WEILER Abrasives csoport célja az elkövetkezendő években, hogy széles termékportfóliójával innovatív megoldásokat kínálva ügyfeleinek, globális piacvezetővé váljon a csiszolószerszámok terén. Küldetésük, hogy a végfelhasználó és viszonteladó partnereik részére versenyelőnyt biztosítsanak a globális piacon azáltal, hogy megfelelő, teljesítményalapú felületkezelési megoldásokat kínálnak a felhasználók igényeinek maximális kielégítésére.

A változtatások és fejlesztések elsődleges célja egy egységes, rendkívül erős globális márka létrehozása, mely világos, jól azonosítható termékmegjelenést, a felhasználók számára pedig könnyen prezentálható és kézzelfogható fejlesztési eredményeket biztosít, mely folyamatosan növekvő világpiaci jelenléttel párosul.

A változás keretein belül megszűnik a SwatyComet márka, melyet a METALYNX és a WEILER márkák váltanak az elkövetkezendő hetekben, hónapokban. A lenti táblázatban megtekinthető, hogy a korábbi SwatyComet Professional vonal METALYNX PRO, míg a SwatyComet Extra és Special vonal METALYNX MAX osztály termékeiben születik újjá a márkaváltást követően.

METALYNX PRO Performance line: Általános felhasználási célú, hosszú élettartamú korongok, melyek nagyszerűen kombinálják az ár-teljesítmény arányt.

METALYNX MAX Performance line: Nagy teljesítményigényű, speciális feladatok végrehajtása mellett is maximális termelékenységet biztosít. Könnyedén eltávolítja a megmunkálandó anyagot, miközben kiváló élettartam áll a felhasználó rendelkezésére.

Tájékoztatjuk Önt továbbá, hogy a ZOMKO Kereskedelmi Kft. a márkaváltást követően bizonyos termékcsoportjait METALYNX vagy WEILER márkanév alatt fogja forgalmazni.

Megrendelésével, kérdésével kérjük, forduljon bizalommal illetékes értékesítő kollégánkhoz vagy vevőszolgálatunkhoz. Köszönjük figyelmét és további eredményes munkát kívánunk!